Pomáháme s nadací SYNER

Už jste slyšeli o rodině Ješutových z Kořenova?

Pokud ne, není se čemu divit. Je to pětičlenná rodina, která do roku 2017 vedla normální rodinný život. A tady je ve zkratce jejich příběh:

„Paní Michaela byla v té době na mateřské, stupňující se bolesti zad a nohy ji dovedly k lékaři, který jí diagnostikoval zhoubný nádor blízko páteře. Nádor se sice podařilo odstranit, ale museli ji být amputovány nervy, díky kterým přestala cítit levou nohu. Musela se tedy učit znovu chodit a sedět. Pan Jan musel zůstat doma z práce, aby se o rodinu postaral a v tom přišla další rána – Janovi se zhoršila roztroušená skleróza. Před onemocněním se navíc dali do oprav starého domku, ale vzhledem k současné situaci v tom nemůžou pokračovat.“

I když to jsou velcí bojovníci, nemoci jim nedovolí vést normální život nejen fyzicky, ale ani finančně. Proto nadace SYNER vyhlásila veřejnou sbírku na rekonstrukci a úpravu jejich bydlení. Optimal Energy.cz, a. s.  se rozhodl, že pomůže a rodině Ješutových přispěl částkou 10 000 Kč. Pokud chcete přispět i vy, jakoukoli částku můžete zaslat na účet 115-8667150257/0100.

Více z příběhu této rodiny se můžete dočíst na stránkách hokejového týmu Bílí Tygři, kteří rodině taktéž pomáhají.

Bc. Martin Šimiček, DiS.